főoldal munkaruházatok és védőruházatok védőeszközök exkluzív munkaruházat, utcai ruházat munkabiztonsági szakértők cégünkről kapcsolat
     
 

A MAGYAR VÉDŐRUHÁZET GYÁRTÓ ÉS MUNKAVÉDELMI KFT. egyéni munkavédelmi eszközök kis-és nagykereskedelmével foglalkozik.

 
 
Cégbemutatás
Cégünk, a Magyar Védőruházat Gyártó és Munkavédelmi Kft. , egy érdi telephelyű cég, amely munka- és védőruházat valamint munkavédelmi eszközök kis- és nagykereskedelmére szakosodott.
A partnereink által megvásárolt eszközök folyamatos és megbízható használatának kulcsa a jó minőség garanciája.
Az általunk forgalmazott termékek ennek köszönhetően biztonságot és megfelelő komfortérzetet nyújtanak felhasználóinak.
A Magyar Védőruházat Gyártó és Munkavédelmi Kft. kereskedelmi részlege nagyon fontos a cég eredményessége szempontjából.
Kereskedelmi szolgáltatásaink is különböznek az általános hazai gyakorlattól.
Nálunk a legfontosabb szempont, hogy ügyfeleinknek szakmai segítséget nyújtsunk.
Tanácsainkkal segítsük a vásárlót, és partneri viszonyban tárgyalás közben vele együtt alakítsuk ki igényeit.
Esetleg olyan megoldásokat ajánljunk, amelyek nemcsak a ma elvárásait szolgálják.
Már most is jelentős vállalatok számítanak törzsvevőink közé, számuk folyamatosan nő.
Törzsvevőink igényeinek kielégítése érdekében rendszeresen kommunikálunk szakembereikkel, újdonságainkról őket értesítjük először.
A Magyar Védőruházat Gyártó és Munkavédelmi Kft. hazai gyártású termékei mellett külföldi, neves cégek termékeit is forgalmazza.
A Magyar Védőruházat Gyártó és Munkavédelmi Kft. a munka- és védőruházat területén napjainkban az ország bármely részében elfogadott minőségi színvonalat és termékbiztonságot biztosítja.
Az egyszerű alkalmazásoktól, a speciális felhasználásig megrendelőink bármilyen igényeit ki tudjuk elégíteni.
Termékeink magas fokú megbízhatósága lehetővé teszi számunkra, hogy az általunk forgalmazott munka- és védőruházat, valamint munkavédelmi eszközökre az árban benne foglalt és jótállási törvény szerint előírt garanciát kínáljuk.
Reméljük, e rövid ismertető felkeltette érdeklődését.
Szívesen várjuk információ- és ajánlatkéréseiket.
 
 
Cégünk megalakulása
2019. novemberében hoztuk létre a Magyar Védőruházat Gyártő és Munkavédelmi Kft. munkavédelmi eszközökkel és munkaruházat kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó cégünket, melynek keretében főleg munka és védőruházatokat készítünk, valamint ezekhez kapcsolódó különböző kiegészítő termékeket - dzsekiket, galléros pólókat, hosszú ujjú felsőrészeket, védőlábbeliket, mellényeket, pulóvereket, hallásvédőket, szemüvegeket, légzésvédőket, sapkákat értékesítünk.Több külföldi márka magyar forgalmazóiként is működünk.
Cégünk kis- és nagykereskedelmi központként végzi tevékenységét, így az olyan szolgáltatásokkal, mint például szitanyomással, és hímzéssel is állunk Partnereink rendelkezésére.
 
 
Termékeink
  • Gildan: Egyik legkeresettebb termékcsoportunk, dél-amerikai gyártású. Az elmúlt év során a Gildan több mint 450 millió darab ruházati cikket gyártott korszerűen felszerelt létesítményeiben, amelyek egyben a termékminőség, a gyártási hatékonyság, a munkagyakorlatok és a környezetvédelmi fennhatóság globális fokmérői. Vertikálisan integrált előállítóként a Gildan a gyártási folyamat minden lépését felügyeli a nyersanyagtól a késztermékig. A Gildan innovatív minőségbiztosítási rendszere szavatolja, hogy a vásárolt termékek mindegyike megfeleljen az iparág legszigorúbb minőségi követelményeinek.

  • Sol´s: A 15 évvel ezelőtt alakult SOL´S, amely a francia promóciós ruházati piac vezetője, több mint 35 országban egy kizárólag erre szakosodott kereskedelmi hálózaton keresztül gyártja és forgalmazza reklám-, promóciós-, alkalmi-, ajándék-, irodai és munkaruházatát.

  • Kariban: A Kariban-t 1997-ben alapították. Az eredeti elképzelés a divat kívánalmaihoz jobban igazodó ruházati cikkek tervezése és forgalmazása volt. Ma a Kariban büszke arra, hogy ezt az irányt választotta, valamint hogy az Európai piacot új stílusokkal gazdagította. A cég belső technikai osztályának és tehetséges mintakészítőinek / tervezőinek köszönhetően, a Kariban különleges figyelmet szentel a ruhadarabok megfelelő illeszkedésének és végső kialakításának. Márkájukat ma 12 Európai országban forgalmazzák a promóciós ruházat vezető forgalmazóin keresztül. A Kariban számára termelő gyárak többsége Ázsiában és Törökországban található. Központja és a 8000 m2-es raktára pedig közös fedél alatt, Franciaországban működik.

  • Bruntwood: Ruhakollekcióját úgy tervezték, hogy megfeleljen valamennyi, egy minőséget és eleganciát közvetítő vállalati arculat népszerűsítésére törekvő cég alapvető kívánalmainak. Céljuk egyrészt egy letisztult, stílusos megjelenés kialakítása volt. Másrészt azonban kiváló minőségű fonalakat és anyagokat is sikerült kifejleszteniük, figyelembe véve az érték - minőség arányának fontosságát.

 
 
Értékesítés
Teljes Magyarországot kiszolgáljuk az általunk forgalmazott ruházati cikkekkel, sőt büszkén elmondhatjuk, hogy profilunkban három legfőbb Partnerünk rendelkezik a térség legnagyobb raktárkészletével, közel 2,5 millió darabos, azonnal fogható termékkel.
A hazai konkurenciával szemben nagy előnyünkre válik, hogy vevőink megrendeléseit rövid idő alatt tudjuk teljesíteni, és a kiválasztott termékekkel szívesen felkeressük Önt egy személyes megbeszélés alkalmával, mely kényelmes és kötelezettségmentes.
Hasonlóan fontos szempont számunkra a széles választék biztosítása is: a Gildan márkájú ruházati cikkekből például fajtánként 55 szín áll megrendelőink rendelkezésére, de többi márkánk is, így a Kariban, Sol´s és Bruntwood modellek is több színben, gazdag kínálattal foghatóak.
 
 
Logisztikai adottságaink
Logisztikai szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik a Magyar Védőruházat Gyártó és Munkavédelmi Kft., ahol a cégvezetés is található. Ennek köszönhetően akár csomagos, akár egyénileg megoldott szállítmányainkat 72 órán belül ki tudjuk szolgálni nem csupán Budapesten, hanem Magyarország bármely pontján.
Fontos megemlíteni, hogy a szállítás legtöbbször Budapest elkerülésével is megoldható, ami jelentős időmegtakarítást eredményez.
 
 
Jövőbeni terveink
Termékkínálatunk további bővítése és a még gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében új raktárépület építése, valamint egy minden igényt kielégítő mintaterem kialakítása.
Tapasztalatunk szerint a minta készlet-emelés piaci előnyünkre válik, ezért igyekszünk még tágabb körű kínálattal kiszolgálni vevőink igényeit.
 

 

Minden jog fenntartva: Magyar Védőruházat Gyártó és Munkavédelmi Kft.
Feliratkozás hírlevélre - Refenciák - Kiadványok - Kapcsolat - Főoldal